Vad är en e-vätska ?

Vätskan är huvudelementet som skapar ångan på din elektroniska cigarett. Den består av propylenglykol (PG) och vegetabiliskt glycerin (VG) med mer eller mindre viktiga proportioner. Du har sedan smaker och nikotin beroende på dosen. Det är möjligt att ha små mängder vatten eller alkohol som kan fungera som ett utspädningsmedium för smaker. När din vätska värms upp av motståndet, avdunstar hela vid ca 50 ° C och producerar ångan som återger känslan av röktobak.
Komponenterna i e-vätskan
Propylenglykol (pg)

Propylenglykol (PG) eller propan-1,2-diol är också en kemisk förening som är mycket närvarande i vårt dagliga liv. Härledd från karbokemi används den i livsmedelsindustrin som emulgeringsmedel, inom läkemedels-och kosmetikindustrin. Det är mycket flytande och har egenheten att korrekt transportera aromer. En annan fördel, i samband med nikotin det gör det möjligt att accentuera effekten av passage i halsen (träffen). Det är inte giftigt eller cancerframkallande.
Vegetabilisk glycerin (vg)

Vegetabilisk glycerin eller VG (för “Vegetal Glycerin”) är en vanlig daglig produkt. Lite söt till smaken, ganska tjock, den finns i läkemedel, kosmetika eller i den gemensamma kosten där den fungerar som emulgeringsmedel, stabilisator eller förtjockningsmedel.

I den elektroniska cigaretten används den eftersom den har särdragen att producera mycket ånga, men transporterar dåligt aromen. Därför tillsätts propylenglykol till tunna vätskorna och ger en bättre återgivning av smaker utan montering i alltför stora doser av aromkoncentration. Det är inte giftigt eller cancerframkallande.
Arom

Aromen är många och varierade i E-vätskor och SUB OHM, Coils, SUB OHM COILS, Aspire Coils, Athena Coils, Eleaf Coils, FreeMax Coils, GeekVape Coils, Horizontech Coils. De tillåter att ge smak när vape. Aromen tillåter en mängd smaker som bara fantasin verkar sluta. De kan vara naturliga eller konstgjorda men de är alla livsmedelskvalitet.
Nikotin

Nikotin är absolut icke-cancerframkallande. Nikotin är en molekyl som produceras av flera sorter av växt av familjen Solanaceae, för att skydda sig mot insekter. De mest kända nikotinhaltiga växterna :

Aubergine Tomat Potatis Blomkål Några Ormbunkar Tobaksväxter

Det är i tobak att koncentrationen av nikotin är viktigast.

Nikotin har en spännande effekt jämförbar med koffein, men med dessutom en beroendeframkallande effekt.

I tobak cigaretter assimileras nikotin mycket snabbt av kroppen och ger en “shoot” – effekt som orsakar ett starkt beroende av produkten. I en e-vätska assimileras nikotin mycket långsammare, ungefär 30 till 45 min, så du måste ha rätt dos för att börja undvika effekterna av brist. Vi rekommenderar dig alltid att börja med den starkaste dosen du kan tåla, oavsett om du är på 5 eller 20 cigaretter om dagen.
E-flytande mono-arom eller komplex

Mono-aroma eliquids har en väldefinierad unik smak, till exempel jordgubbe, äpple, röda frukter. De rekommenderas till nybörjare.
“Komplex” har flera olika smaker, ofta med en Toppnot och en slutnot. De används snarare av stam och experter, och ger en smakligare vape.
Välja din e vätska

För att välja din eliquid måste du redan veta graden av VG som kan acceptera din utrustning. För hög GV-hastighet i ett olämpligt material kommer att förstöra resistanserna genom att bränna bomullen, och ditt material kommer inte att användas.

När det gäller aromen, för att börja i vape är det nödvändigt att i prioritet välja de enklaste aromen och begränsa dig till en till två smaker i samma e-vätska. För många smaker gör vätskan väldigt snabbt äcklig när du börjar i Klicka här, se mera, se här, Vape. En klassiker, en mint en frukt, dessa är de mest effektiva att börja med.

För nikotindosering är det nödvändigt att välja den starkaste dosen som du kan tåla, oavsett om du röker 5 eller 20 cigaretter om dagen, kommer du vara säker på att ha en tillräcklig mättnadseffekt. Beroende på din cigarettförbrukning kommer du bara att vapa mer eller mindre ofta. När du vill sänka dosen måste du anpassa den väl efter situationer och tveka inte att gå upp om det behövs.
Råd

Vid första försök 2 olika doser av nikotin till vape, kan du så småningom släppa ett hack var 3 till 4 månader.

Ta först en” klassisk ” vätska, en fruktig vätska och eventuellt en mintvätska för att hitta vad som passar dig.